Hjelp til påmeldingssystemet

Navigasjon:

Startside
Registrere ny løper
Logge deg på
Din påmeldingsside
Melde deg på konkurranser
Sjekke dine påmeldinger
Sjekke at du er påmeldt i riktig klasse
Melde deg av konkurranser
Endre din informasjon
Klasser
Hva du gjør hvis du støter på problemer

Først må du registrere deg:

Velg påmelding i hovedmenyen.

Trykk der det står:

"Trykk her for å registrere deg"

Fyll ut skjemaet!

Det er en egen side i denne bruksanvisningen om klasseinndelingen.

NB! E-postadressen du fyller inn MÅ være korrekt!

Du velger et passord selv som du skriver inn likt i de to rutene.

Trykk på knappen "Send inn info!".

Markert med en pil på bildet

Følgende bilde skal komme opp:

Nå er du registrert som utøver.

Du kan nå logge deg inn med en gang.

Mulige feilmeldinger

Feilmelding A

Du må gå tilbake å fylle ut alle rutene i skjemaet som er merket med en stjerne (*).

Disse er: navn, fødselsdato, klasse, klubb/skole, epost og passord (2 ganger).

Feilmelding B

En trener har registrert en utøver med det navnet fra før, men har ikke valgt et passord for utøveren.
All info som treneren har registrert stemmer overens med det du fylte i.

Trykk på "Fullfør registrering!" for å tilegne det passordet du skrev inn til utøveren. Da er utøveren ferdig registrert.

Feilmelding C

En trener har registrert en utøver med det navnet før, men har ikke valgt et passord.

Noe av det du skrev inn samsvarte ikke med det som er registrert fra før.

Alt1: "Fullfør registreringen med det du skrev inn"
Den data du skrev inn blir tilegnet utøveren.

Alt2: "Rediger data før registreringen fullføres"
Du får opp skjemaet med utøverens info og kan redigere den før du godtar.