Trondhjems Skiskyttere » Nyheter

Nyheter

Bilder fra hovedlandsrennet 2008 31.03.08

Gratulerer med en flott innsats i Hovedlandsrennet 2008 i Målselv !!

Mange gode prestasjoner ble toppet med en sinnsyk stafett i 15/16-års klassen. Siste etappe var så spennende som det var mulig å få det. Etter siste skyting gikk Sør-Trøndelag SSK sitt 1. og 2. lag ut samtidig. Bare 10 sekunder bak kom Vetle Sjåstad Christiansen fra Buskerud. MEN, med et meget godt disponert løp klarte en forkjølet Håkon Selvnes og holde unna og i mål skilte 2 cm...Dermed kunne Håkon, Øyvind Witsø Jacobsen, Jakob Jensen Haugen og Eirik Selvnes klatre øverst på seierspallen. Gratulerer med seieren ! 1. laget tok en flott 3. plass så pallen var full av trøndere !

Ivar Olsen, Dag Fergestad og Sturla Sæther tok mange fine bilder som er lagt ut under konkurranser i menyen til venstre. eller trykk her. Hvis du lurer på hvem som har tatt et bilde ser du på photo properties. Kamera: Canon EOS 400 er Ivar, Canon EOS 350 er Sturla og Canon Powershot S3 er Dag.